VI GIR DEG DE GODE LØSNINGENE

Få et pristilbud

VI HAR ERFARNE OG SERTIFISERTE FAGFOLK

Proff Rørlegger AS er en mesterbedrift som har bred erfaring innenfor vår faggruppe. Vi ønsker å være der for kundene våre og yte mest mulig service. Sammen kan vi finne løsningen som egner din tilfredstillelse. Vi garanterer orden og leverer kvalitet. Alle våre medarbeidere innehar svenne/fagbrev og våtromsertifikat.

Ikon - telefon

Vi har 24 timers akuttvakt som kan komme til nytte når ulykken/lekkasjen oppstår enten i helgen, etter arbeidstid, helligdagene etc. Våre kunder omfatter alt fra privatpersoner og borettslag/sameie, til bedrifter

 

Ta kontakt i dag for en hyggelig samtale, service og priser.

Sertifiseringer og godkjenninger

Evalueringer

       

Totalrenovering av bad

Meget dyktige og profesjonelle! Et firma som totalrenoverte et grusomt og gammelt bad/vaskerom til et nydelig luksuriøst bad.

Tove, 28. sep. 2016

       

Legge nye vannrør fra bad til tilknyttet rom

Gjorde en god jobb og leverte veldig god service. Kan absolutt anbefales.

Andreas, Oslo nov. 2021

Evalueringer

       

Skifte av vann og avløp i forbindelse med oppussing av to baderom

Proff Rørlegger! Enkelt & greit,det ligger i navnet. Vi fikk en god pris på jobben, billige deler (kvalitets deler til en billig penge;-) )Og jobben, som var stor og omfattende, ble utført på en smidig & grei måte. Moa (sjefen sjøl) kom når han hadde avtalt og var rask og ryddig På egent initiativ foreslo han endringer og var lydhør for våre ønsker.Badene ble perfekte & hele røropplegget er nå topp moderne og oversiktlig.1000 takk! Merete&Yngve

Yngve, Fetsund, sep. 2021

       

Oppussing av bad og toalett

Vi er utrolig fornøyde med våre 2 nye bad og wc (total renovering), rørlegger Moa og Co var både dyktige og løsningsorienterte. Fra første kontakten til den siste ble vi tatt godt hånd om. De kom med gode innspill og hadde en seriøs kommunikasjon flyt, som fikk oss til å føle at vi har latt jobben i trygge hender, noe slutt resultatet viste. Vi anbefaler Proff rørlegger på det sterkeste.

Mohammad, Jessheim, aug. 2021

Evalueringer

       

Rehabilitering av kjøkken/bad

Meget fornøyd med kjapt svar og pris. Moa kom på befaring til avtalt tid (faktisk på sekundet) og var en meget hyggelig herremann, som forklaret meg i detalj hva de kunne gjøre og pris på diverse ting. Jeg kan på det sterkeste anbefale Proff Rørlegger AS til jobben, da jeg er meget fornøyd med både jobben de utførte og prisen.

Tom, Oslo, aug. 2021

       

Rørlegger til kjøkken

Veldig fornøyd med informasjon i forkant av jobb og underveis mens jobben ble gjort. Rørlegger møtte mange problemer underveis men fant løsninger på dette. Anbefales videre.

Guri, Oslo, juni 2021

Evalueringer

       

Installasjon av ikea oppvaskmaskin m/front

Arbeid utført som planlagt. Hyggelig og god kommunikasjon. Andre utbedringer måtte gjøres, noe som gjorde sluttoppgjøret ganske stort.

Ingar, Østerås, 12. sep. 2021

       

Demontere vannkran før montering av vegg

God kommunikasjon. Utførte jobben som forventet uten større overraskelser.

Karl, Oslo, 6. sep. 2021

Evalueringer

       

Kutte/ kappe varmerør

To hyggelige gutter kom mer eller mindre til avtalt tid. Ordnet jobben på en særdeles profesjonell måte. Det koster å fikse ting, men det var absolutt ikke mer enn forventet. Så alt i alt tipp topp dette. Terningkast bra!

Erland, Oslo, 21. aug. 2021

       

Bytte nytt dusjsett

Byttet ut det gamle dusjsettet med et nytt. Jobben ble utført av to utrolig hyggelig karer og det er ingenting å klage på arbeidet som ble gjort. Skal definitivt benytte Proff Rørlegger AS til et par ting til jeg skal få ordnet på badet til fremtiden!

Hans-Petter, Oslo, 21. jan. 2022

Evalueringer

       

Småoppdrag for rørlegger

Kom med gode løsningsforslag. Svært god informasjon underveis. Imøtekommende og hyggelige. Profesjonelle i utføring av jobben.

Torgeir, Lillestrøm, 12. april 2021

       

Div. rørleggerarbeid

Strålende fornøyd! Kom som avtalt, var effektive, fleksible og hyggelige. Vil bruke igjen :-)

Jarl, Bekkestua, 31. mars 2021

Evalueringer

       

Opplegg til oppvaskmaskin

Vil virkelig anbefale dette firmaet. Hyggelige mennesker som yter god service.

Linda, Oslo, 11. feb. 2022

       

Liten lekkasje i baderomsvask

God kommunikasjon frem til avtalt tid. Kom når dem skulle. Veldig blide og imøtekommende. Gjorde det dem skulle. Ingenting å utsette på noe som helst.

Hans-Petter, Oslo, 21. jan. 2022

Evalueringer

       

Bytte ut vask på toalettrom

Jeg er kjempefornøyd med jobben som ble gjort, dyktige rørlegger, flott utført og ryddet etterpå. Utrolig høflige og hyggelige og veldig bra på kommunikasjon underveis :)

Liv, Oslo, 26. okt. 2021

       

Bytte ventil på varmtvannsbereder

De kom når de skulle, de var kjempehyggelige, de var effektive og regningen var akkurat som forespeilet. Disse bruker jeg gjerne igjen!

Lars, Oslo, 12. okt. 2021

Evalueringer

       

Lekkasje på utekran

Responderte raskt, og møtte opp til avtalt tid.

Anna, Oslo, 24. sep. 2021

       

Rive og sette opp ny vask

Ryddig, ærlig og hyggelige folk med god kunnskap!

Martin, Oslo, 22. sep. 2021